Massage matrassen

 | 

Hhp massage


Oscillerende massagebank Per stuk

Oscillerende massagebank    Per stuk
hhp

De oscillerende massage is ontwikkeld in nauwe samenwerking met artsen, fysiotherapeuten en massagespecialisten. Deze integreert de recentste wetenschappelijke bevindingen.
Voor wie is de massagebank bestemd.

Het helpt mensen bij o.a. de volgende klachten

* Stramme spieren.
* Overbelaste spieren.
* Reumatische klachten.
* Hoofdpijn, migraine.
* Schouder, rug en nek klachten.
* Veel stress.

Hoe werkt de massagebank

Het kan door jong en oud worden gebruikt. Door middel van massagegolven worden 5 lichaamszone`s gemasseerd:
1 = Nek
2 = Schouders
3 = Rug
4 = Zitvlak
5 = Kuiten
Er zijn oneindig veel mogelijkheden, die op elk persoon individueel wordt afgestemd. 
Er zijn 9 medische en 5 standaard programma's.
Ook voor o.a. het ontslanken van je lichaam ter ondersteuning bij het afslanken.

Wat doet de massage

Wanneer de massage regelmatig wordt toegepast, wordt het ontspanningsvermogen verbeterd. Het stimuleren van de spieren en de huid is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede lichaamsontspanning. Ook zorgt de infrarode warmte ervoor dat de warmtestralen diep in de huid doordringen, zodat de bloedvaten uitzetten en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. En u voelt alleen maar aangename warmte. 
Diepe infrarood warmte
Infrarood warmte zorgt ervoor dat de warmtestralen diep in de huid doordringen. Deze wordt verwarmd en gestimuleerd, zodat de bloedvaten uitzetten en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De warmte zorgt er ook voor dat de poriën worden geopend. Infrarood warmte helpt de huid gezond te houden omdat ze een stimulerende invloed heeft op de bloedsomloop. 

Oscillerende golven

De zachte weldoende aanraking van de huid door een masseur of een massageapparaat kan inwendige spanningen en krampen verminderen en alleen al daardoor de klachten doen afnemen. Vooral de oscillerende massage met infrarood warmte laat de bloedvaten uitzetten, waardoor de doorbloeding van het onderliggende weefsel wordt verbeterd. U voelt dit aan als een aangename warmte.
Ook psychische stoornissen kunnen met massage worden behandeld. Iedere psychische stoornis loopt via het ruggenmerg en het vegetatieve zenuwstelsel naar onze organen en spieren. Zo ontstaan de zogenoemde psychosomatische aandoeningen. Deze koppeling kan men echter ook therapeutisch benutten. Massage kan zorgen voor een harmonisering van lichaam en geest. Bovendien worden op dezelfde manier helende stimuli naar de zieke organen gestuurd. Ballaststoffen komen vrij en worden via de versterkte bloedsomloop afgevoerd.
Omdat iedere huidzone via zenuwreflexen is verbonden met onze organen, beïnvloedt de oscillerende massage niet alleen de huid en spieren, maar ook het samenspel van de organen. Dit is de belangrijkste voorwaarde voor het behouden van een goede gezondheid.

Rugklachten - de kwaal van deze tijd

Rugklachten komen de laatste jaren erg vaak voor en dat is geen toeval. Lang zitten, staan, bukken en tillen, steeds weer dezelfde lichaamshouding en slechte houdingen zij iedere dag weer een belasting voor de wervelkolom. Bij een grondige diagnostische analyse blijkt dat 89% van alle rugklachten het gevolg is van dergelijke verkeerde mechanische belastingen. Die leiden dan tot spierkrampen, verhardingen en doorbloedingsstoornissen, wat op zijn beurt dan weer meer pijn veroorzaakt.
Men kan de volgende ziektebeelden zien: 
  • Krampen en myogelose 
  • doorbloedingsstoornissen in het diepe 
  • spierweefsel 
  • pijn 
  • stofwisselingsstoornissen 
  • regeneratieproblemen 
  • lymfeproblemen 
  • verzwakking van het immuunsysteem door 
  • een lagere zuurstofopname 
  • dis-stress (negatieve stress) 
Meer dan de helft van de mensen klaagt regelmatig of zelfs dagelijks over rugpijn. Lang zitten, staan, bukken en tillen - op het werk en thuis - zijn iedere dag weer een belasting voor de wervelkolom. Dit leidt tot spierkrampen, verhardingen en doorbloedingsstoornissen. 
Al jarenlang weet men dat een regelmatige massage – met de nadruk op “regelmatig” - helpt. Ook de recentste medische research bevestigt dit.
Daarom ontwikkelden ze de oscillerende massage met zeven motoren en infrarood dieptewarmte, die functioneert als een kleine en compacte massagestudio. 

CVS

Chronische vermoeidheid is in de geneeskunde een veelgehoorde klacht: zowat 2% van de bevolking zou ermee te kampen hebben. Bij het merendeel van deze mensen wordt de vermoeidheid veroorzaakt door een psychiatrische aandoening (depressie, psychosomatieke klachten, angsten...), door organische problemen of door een combinatie van psychologische , lichamelijke en sociale factoren.
Studies van deze massage wijzen op een vergrote doorbloeding en activiteit van de lichaamvloeistoffen in het lichaam. Hierdoor worden organen en spieren voorzien van de nodige voedingstoffen die bij verbranding leiden tot meer lichaamsenergie. De massage werkt direct in op het algemene gevoel van welbehagen. Wanneer de massage regelmatig wordt toegepast, wordt het ontspannings-vermogen verbeterd. Het stimuleren van de spieren en de huid is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede lichaamsontspanning. Ontspanning is op zijn beurt nodig om negatieve stress (dis-stress) te bestrijden.

Fibromyalgie

Meer dan de helft van de mensen klaagt regelmatig of zelfs dagelijks over pijn. Lang zitten, staan, bukken en tillen - op het werk en thuis - zijn iedere dat weer een belasting voor de wervelkolom. Dit leidt tot spierkrampen, verhardingen en doorbloedingsstoornissen.
Belangrijk!! Mensen die zwanger zijn of een chemokuur hebben gehad mogen geen gebruik maken van de massagebank.
Reeds vele instellingen zoals universiteit Gent, Rugrevalidatie Sijsele, Rugrevalidatie Az Brugge ontdekten de heilzame werking.
prijs op aanvraag


Aantal